dinsdag 31 mei 2022

San Juan de Ortega

 















Onze hemel hebben we weeral verdiend: een klim naar 1165 meter en dat zonder enige schaduw. Maar boven was er een magnifiek uitzicht over de vallei van Montes de Oca. Dit gebied staat bekend voor zijn handgemaakte lederwaren en zijn pensen en worsten. De afgelopen dagen zagen we geregeld kleine gedenktekens maar nu was er een monument voor de mensen die hier werden vermoord tijdens de Spaanse burgeroorlog. Zoals altijd werd onze weg opgevrolijkt door kleurrijke muurschilderingen. Na een vermoeiende dag waren we weeral content met een verfrissende douche en een lekker pelgrimsmenu. 

5 opmerkingen:

  1. Mooie muurschilderingen. Stevige kuitenbijter...douchke zal zeker deugd gedaan hebben. Iets eten en drinken en jullie zijn weer "nief" hé.
    Goed bezig....fier op jullie.👍

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie beklimming! Daar krijg je mooie kuiten van ;-)
    Goed bezig en Burgos is al in zicht!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Proficiat voor jullie doorzettingsvermogen en voor de prachtige foto's. Bedankt dat we mogen meegenieten van jullie ongelooflijk, boeiende ervaringen. Nog veel succes.
    Jean-Pierre en Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Er zitten toch nog pittige klimmetjes bij hè. De muurschilderingen zijn heel mooi. Burgos is in zicht, ook een prachtige stad met een heel mooie kathedraal. Geniet van het stappen, buen camino!

    BeantwoordenVerwijderen

Santiago de Compostela (2)

Vanaf hier zal ik terugkeren naar het gewone leven van alle dag, niet gewoon meer na al wat ik ervaren heb en als rijkdom opgeslagen in de w...